Despre panelurile de dus – design si functionalitate

Paneluri (sau panouri) de dus

Panelul de duș este un accesoriu tot mai cautat in ultimul timp, reprezentand o alternativa mai accesibila a cabinei de dus cu panel incorporat. Dar pretul nu este singurul avantaj.

Unul dintre elementele definitorii ale unui panel de dus este versatilitatea. Poate fi montat atat in cabina de dus pe care o aveti deja si pe care nu intentionati sa o schimbati, cat si impreuna cu o cabina pe care  urmeaza sa o achizitionati ulterior. In cazul cabinelor de dus, aveti de ales dintr-o gama larga de marimi, forme si modele care sa se incadreze in dimensiunile si specificul baii.

Amenajare baie panel dus
Intr-o baie cu look clinic, panelul de dus din inox este un accesoriu – statement

De asemenea, in baie se poate construi un spatiu de dus cu scurgere direct in pardoseala, cu paravane din sticla securizata. Si in asemenea cazuri, panelul de dus este solutia optima, iar gama de culori si materiale este diversa (otel inoxidabil, aluminiu, sticla securizata, lemn tratat), integrandu-se, astfel, perfect in decor.

Trecand de partea estetica, ajungem la functionalitate.

Ce poate oferi un panel de dus in plus fata de o banala baterie sanitara? O adevarata experienta senzoriala, relaxare, hidromasaj si, foarte important, optiuni.

Iar in continuare vom detalia putin acest ultim aspect: optiunile. Aici se poate opta pentru un panel dotat cu actionare secventiala a functiilor sau pentru unul cu actionare simultana.

Cele doua modele prezentate mai jos sunt fabricate din inox, sunt dotate cu actionare secventiala a celor 3 functii pe care le ofera: dus superior, dus de mana si hidromasaj. Actionarea secventiala da posibilitatea utilizarii celor 3 functii in mod independent, conform preferintelor fiecarui utilizator. Sunt produse de calitate superioara, pe care producatorul le garanteaza 2 ani.

Panel de dus cu hidromasaj 3 functii, Loira, negru
Loira Panel de dus cu hidromasaj, 3 functii, negru
Panel de dus cu hidromasaj 3 functii, Loira, inox
Loira Panel de dus cu hidromasaj, 3 functii, inox perlat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Acest model din sticla securizata, cu finisaj alb lucios, este dotat cu actionare simultana a celor 3 functii pe care le ofera: dus superior + dus de mana + hidromasaj, pentru o experienta terapeutica chiar in propria baie.

Paneluri de dus Metaform Crystal
Panel dus cu hidromasaj 3 functii, sticla securizata Metaform Crystal

Iar „cireasa de pe tort” este panelul de dus care, pe langa cele 3 functii (dus superior, dus de mana, hidromasaj), ofera si un efect de cascada. Este conceput pentru a trezi simturile si a oferi un tratament demn de un spa in propria baie.

Panel dus 4 functii, inox, Niagara
Panel de dus cu hidromasaj, efect de cascada, inox, model NIAGARA

Pe langa dotarile performante si beneficiile terapeutice, un astfel de accesoriu poate face diferenta intre o baie inchisa in spatele unei usi si o baie care face parte din intregul locuintei.

Ceea ce la inceputuri a fost doar o stropitoare conectata la capatul unui furtun, a evoluat intr-o piesa de hardware cu design artistic, ce a devenit un accesoriu – statement intr-o baie moderna si functionala.

970x90_evivo_livrare_rapida_paneluri_dus_hidromasaj

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s