Accesorii baie cu fixare fara gauri

Ce părere aveți despre accesoriile de baie cu sistem de prindere fără găuri?

Bara prosop - fixare fara gauri

Adio gauri in faianta, adio stres si manopera. Suna bine, cei care doresc sa-si accesorizeze baia au la dispozitie și un sistem de prindere cu banda dublu adeziva sau ventuze…

O baie practica este o baie complet utilata. Accesoriile de baie au menirea de a completa designul incaperii si de a face spatiul  mai functional. Clasica instalare a accesoriilor pe perete presupune utilizarea burghiului. De regula, aceasta operatiune implica riscuri de natura estetica. Mai exact, utilizarea burghiului poate duce la aparitia unor crapaturi pe suprafata placii ceramice.

Suport pahar baie - fixare fara gauri

Accesorii baie fara gauri (sau cum sa-ti amenajezi baia in cel mai practic mod)

În primul rând, montajul se face imediat, fara zgomot si mizerie. În plus, ori de cate ori vei vrea sa schimbi locul suportului de prosop ori al celui de hartie igenica, o vei putea face, fara probleme si fara urme inestetice in perete! Lipesti si dezlipesti, cureti si atasezi din nou.

Scutesti faianta de eventuale crapaturi, contribuind, totodata, la eficientizarea unei viitoare amenajari in spatiul disponibil. Sună bine.

Suport sapun, suport pahar de baie, suport prosop, etajera cromata pentru baie, cuier cromat pentru baie, etajera cromata pentru colt… toate pe baza de adeziv  sau ventuze!

Suport sapun - fixare fara gauri

Avantajele unor accesorii baie cu dubla banda adeziva

Primul avantaj oferit este, bineinteles, instalarea practica..cu adeziv. Deci, nu tu burghiu, nu tu precizie si masuratori exacte. Cu banda adeziva aplici suprotul de baie (suport prosop fara gauri, suport sapun fara gauri, suport pahar de baie fara gauri etc.) unde vrei, cand vrei. In plus, daca te vei plictisi, cu timpul, de modelul achizitionat, il poti schimba fara probleme cu unul nou.

Produsele WIND se promovează ca rezistând la forțe de 15 kg, și până acum a rezistat cu succes testului nostru. Dar numai timpul ne poate dovedi dacă produsul își respecta promisiunea totuși, mai ales în condițiile umidității crescute din baie.

Suport sapun 2 - montare fara gauri

Avantaje accesoriilor de baie cu ventuza

Cu accesoriile de baie din gama AWD Wire (cu ventuza), curatarea faiantei se face complet, prin simpla desprindere a accesoriului de pe perete!  Astfel, carpa poate sa treaca cu usurinta pe toata suprafata peretelui, fara zone ramase necuratate si fara urme inestetice. Ventuza se prinde excelent pe faianta lucioasa si pe suprafete din sticla. Atentie: Trebuie ca faianța să fie lucioasă. În caz contrar, prinderea nu se dovedeste la fel de eficienta și ventuza nu reușește să țină mai mult de câteva secunde…  Nimic nu e perfect, se pare.

cuier de baie - montare fara gauri


Publicitate

4 gânduri despre &8222;Accesorii baie cu fixare fara gauri&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s