Baia in culori neon

Baia in culori neon

Da, baia este, de cele mai multe ori, cea mai mică încăpere din casă. Băilor de apartament le lipseste, adesea, orice sursă de lumină naturală. În cel mai fericit caz, sunt dotate cu o mică fereastră pătrată care servește în principal ca aerisire.

Aceste inconveniente pot fi atenuate prin lumină artificială, o oglindă cât mai mare, prin alegerea unor nuanțe deschise pentru pereți (fie că optați pentru faianță, tapet sau vopseluri speciale) și accesorii de baie în culori vibrante, vii.

Designerii de interior consideră că baia este cea mai potrivită încăpere din casă unde ne putem ”juca” cu culorile neon. Iar pentru că acest tip de culori pot fi de-a dreptul electrizante, existând riscul de a capta toată atenția sau chiar de a deveni obositoare când sunt folosite în exces, se recomandă utilizarea moderată, proporțională cu dimensiunea camerei de baie.  Iată câteva idei de amenajări unde s-au folosit, mai mult sau mai puțin, culori vii.

O baie de dimensiuni generoase, în nuanțe de negru, gri sau maro, poate ieși in evidență prin adăugarea unor mici pete de culoare cu ajutorul accesoriilor : un set de baie in culori verde neon, un covoraș, o perdea și cateva prosoape pot face o mare diferență, alături de o plantă verde așezată într-un colț.

La fel de inspirat pot fi folosite culori precum fuchsia (roz aprins), turcoaz, albastru electric, violet, galben sau portocaliu.

Gama de accesorii pentru baie Metaform WALLI
Gama de accesorii pentru baie Metaform WALLI

 

Gama de accesorii pentru baie Metaform MOBI
Gama de accesorii pentru baie Metaform MOBI

Desigur, dacă doriți să mergeți mai departe cu amenajările, sporindu-vă totdată confortul, veți putea integra în baie o coloană de duș sau un panel de duș perfect asortat, în nuanțe la fel de fresh.

Coloane de duș cu 2 funcții (duș superior și duș de mână) Metaform FLOWER

Paneluri de duș cu hidromasaj, 3 funcții, din sticlă securizată Metaform Crystal

 Culorile pline, tari, strălucitoare pot aduce la viață o baie ternă, ne pun în valoare personalitatea și induc buna-dispoziție.

Folosind o temă monocromatică veți crea un aspect unitar, curat în baie, dar adăugând spațiului un ”strop” de culoare neon veți ieși din convențional și veți alunga monotonia. O simplă pată de culoare poate fi detaliul care definitivează designul, care pune punctul pe ”i” – un perete, cada, coloana, panelul de duș sau, pur și simplu, un set de accesorii colorate pentru baie. Îndrăzniți! Va merita efortul!

Publicitate

Un gând despre &8222;Baia in culori neon&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s