Spatiile de dus din sticla – rasfat si relaxare

Ultima tendință în materie de design al băii este amenajarea unui spațiu de duș stil walk-in, cu pereți din sticlă. Printre cele mai populare opțiuni sunt panourile pentru duș din sticlă securizată, transparentă, fără rame.

Folosind o ușă și unul sau mai mulți pereți avem libertatea de a construi cabina de duș exact așa cum ne dorim și după specificul încăperii. Dimensiunile atipice, spațiul sau forma nu mai sunt o problemă. Totuși, costurile pot fi ușor mai ridicate decât în cazul unei cabine clasice de duș.

Avantajele amenajării unui spațiu de duș personalizat sunt multiple: ergonomie, eleganță, funcționalitate. Astfel de spații sunt potrivite în general pentru băile cu dimensiuni generoase, dar pot fi o soluție salvatoare și în cazul băilor de dimensiuni reduse, cu particularități speciale, care cer soluții aparte. Pentru că aceste spații de duș sunt complet customizabile, nu au dimensiuni standard, ca în cazul clasicelor cabine de duș. În plus, sticla este tratată anticalcar, fiind astfel foarte ușor de curățat.

Desigur, opțiunile sunt multiple:

  • se pot monta direct pe perdoseală sau pe o cadiță de duș existentă.
  • puteți opta pentru geam clar sau cu diferite grade de translucență, sablat, pictat, serigrafiat, cu aplicații din folie colorată sau fumurie sau, dacă preferați, pentru sticlă cu led-uri.
  • în funcție de spațiul disponibil în baie, aveți de ales între sisteme de uși culisante sau batante, cu balamale, simple sau duble.
  • pentru o etanșare perfectă, sunt utilizate garnituri siliconice și garnituri magnetice.

Dușurile din sticlă transparentă maximizează vizual spațiul existent în baie, degajează ambientul și creează continuitate, armonie.

O coloană de duș sau un panel de duș cu hidromasaj sunt perfecte pentru a utila spațiul de duș. Iar  în combinație cu piatra sau lemnul, veți crea o textură echilibrată, un spațiu original de relaxare, unde eleganța întâlnește functionalitatea.

Dușurile din sticlă au un look elegant, rafinat, fiind ideale pentru cei atrași de designul minimalist al unei amenajări moderne. Un spațiu confortabil, dar și dinamic, care închide afară problemele și stresul cotidian.

 

 

 

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s