Lavoare din marmură compozit. De la schița designerului, în baia ta

Prin felul în care ne amenajăm locuința transmitem o poveste, un mod de viață, ne facem cunoscute pasiunile și ne transpunem personalitatea. Designul, culorile, decorațiunile, obiectele de mobilier și orice formă de artă expusă vorbesc despre noi, pot naște conversații antrenante și crea legături cu cei ce ne calcă pragul.

Pentru ca interiorul locuinței să „vorbească” despre noi, ne dorim un ambient original, personalizat. Achiziționăm mai mult decât un obiect static, banal, pur funcțional. Îi căutăm, apreciem și transmitem povestea și îl integrăm într-un întreg, acela al căminului nostru.

Designerii de obiect și producătorii lavoarelor din marmură compozit Spatio își propun să spargă barierele banalității și să ofere utilizatorilor un obiect cu poveste, „un produs care nu poate dezamăgi, un produs căruia nu-i poate lipsi estetica și utilitatea”.


Design

O combinație reușită între design, consultanță, modelare și analiză, conferă unicitatea designului. Întregul proces de proiectare se desfășoară aici de la început până la final, de la idee până la produs. Iar o viziune de proiectare nu poate exista fără respectarea cerințelor tehnice, a condițiilor de producție și a viabilității produsului final.

 

Designul face parte din ADN-ul nostru și dragostea noastră față de acesta a fost transmisă în compania noastră timp de trei generații. Urmăm în mod constant ceea ce se întâmplă în lumea designului, dar nu suntem doar observatori pasivi. Metodele noastre de producție continuă să evolueze spre a fi mai elastice și mai personalizate. Produsele noastre sunt un amalgam între rafinament, puterea minții umane și  tehnologia modernă. Filozofia noastră a fost construită pe baza convingerii că designul are o influență importantă asupra calității vieții și ar trebui să fie disponibilă pentru toți oamenii, indiferent de varietatea nevoilor lor. În colaborare cu cei mai buni designeri polonezi, creăm în studioul nostru de design intern obiecte sanitare speciale, care ne disting în fața producătorilor de serie de pe piata. Cu fiecare pas, convingem că fiecare zi poate fi excepțională.


Materiale

Dezvoltat în urmă cu 35 de ani și imbunătățit constant în timp, MINERALICAST® este unul dintre cele mai fiabile și unice materiale compozite de pe piață. Componenta principală a materialului este pudra de marmură dolomită, care constă din 96% calciu carbonat de magneziu – un mineral natural cunoscut sub numele de „dolomită” – CaMg (CO3)2. Pulberea este produsă prin dezintegrarea și purificarea marmurei dolomitice, o rocă metamorfică formată acum peste 500 de milioane de ani.

În timpul procesului de producție, marmura dolomită sub formă de pudră este amestecată cu rășină, creând astfel un compozit extrem de puternic, unic – MINERALICAST®. Este turnată în forme, urmând a fi acoperită cu o rășină acrilică – gelcoat – pentru obținerea suprafeței lucioase, de un alb pur, extrem de potrivită pentru utilizarea în baie. Produsul final este rezistent la șocuri, raze ultraviolete și zgârieturi, este ultra-igienic și are o suprafață caldă la atingere.

Proprietatile materialului MINERALICAST din compozitia lavoarelor de baie SPATIO
Proprietatile materialului MINERALICAST din compozitia lavoarelor de baie SPATIO

Materialul are proprietăți chimice și fizice care elimină aproape complet orice limitare, făcând posibilă crearea unei game de lavoare turnate cu forme excepționale, arcuri și muchii precise, perfect netede.


Opțiuni

Disponibile în variante configurabile, clientul își poate alege caracteristicile pe care le va avea lavoarul, astfel încât acesta să răspundă preferințelor de amenajare și să se plieze perfect caracteristicilor băii unde urmează a fi montat.

În funcție de modelul lavoarului, opțiunile disponibile sunt următoarele:

  • tipul de montaj (pe blat, încastrat total sau parțial, prindere pe perete; ultima variantă este prevăzută cu găuri suplimentare pentru montaj)
  • orificiu baterie sanitară (cu sau fără orificiu pentru montajul bateriei sanitare; în cel de-al doilea caz, bateria sanitară pentru lavoar va fi montată pe perete sau pe blat)
  • orificiu preaplin (cu sau fără orificiu pentru preaplin)
  • tipul de sifon de scurgere (lavoarele sunt compatibile cu anumite kit-uri de scurgere, care se selectează în funcție de preferințe și se achiziționează separat – nu sunt incluse în prețul de bază al produsului).

Datorită multiplelor opțiuni disponibile, chiuvetele (lavoarele) de baie Spatio se produc la comandă, conform specificațiilor și configurației selectate în prealabil.

Departe de a fi simple prooduse de serie, lavoarele de baie Spatio îmbină viziunea și talentul designerilor premiați (Top Design Award, Red Dot Design Award, Must Have Award,  Dobry Wzor Good Design Award, Choice of the Year Award) cu tehnologia și performața, aducând în casele iubitorilor de frumos un produs premium, rafinat, perfect funcțional.

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s