Baterie cu duș simplu, coloană de duș sau panel de duș cu hidromasaj. Care este cea mai bună variantă pentru baia ta?

Dacă te afli în perioada de construcție, reamenajare sau doar te gândești la o schimbare pentru baia ta, poți alege din trei opțiuni pentru zona de duș a băii tale: duș simplu, coloană de duș sau panel de duș cu hidromasaj.

Cu ce avantaje vine fiecare, care este raportul funcțional versus estetic și cum faci alegerea potrivită pentru baia ta, alegere care să se muleze pe bugetul și preferințele tale, află din acest articol.

Baterii sanitare cu duș simplu

Bateria sanitară cu duș simplu este probabil cel mai des folosit sistem de duș și este deci o alegere familiară multora dintre noi. Ea este cea mai potrivită opțiune pentru băile mici, pentru cei ce locuiesc la garsonieră sau în apartamente înghesuite și nu dispun de un spațiu generos în baie.

Un avantaj al acestora este reprezentat de gama largă de modele disponibile, într-o varietate mare de stiluri, finisaje și culori, care pornesc de la preturi avantajoase, pentru toate buzunarele. De asemenea, pentru economie pe termen lung, se poate opta pentru o baterie de duș cu economizator.

Stil modern

 

baterie_dus_alba_raila_bll_640d
Baterie duș Casablanca Laveo Raila BLV7

 

bno7_1
Baterie duș Casablanca Neo BNO7
Stil retro
BRE77
Baterie de duș Casablanca Retro BRE77

 

Stil clasic
ARB77
Baterie de duș Casablanca AeroB ARB77- Economie de apă

 

Coloane de duș

Coloana de duș este potrivită celor care optează pentru o abordare clasică și funcțională. Cu ajutorul lor puteți schimba aspectul zonei de duș, beneficiind de confort sporit, fără investiții semnificative și modificări majore în baie.

Sunt ușor de integrat atât în băile mici cât și în băile de dimensiuni mai generoase și pot fi un înlocuitor al bateriei sanitare de duș clasice aducând un plus de personalitate si originalitate zonei de duș.

Sunt disponibile în multiple variante de design si culori, astfel încât sa îl puteți alege pe cel potrivit băii dumneavoastră.

Modelul prezentat mai jos este compus din duș de mână cu 3 fluxuri: ploaie, ploaie concentrată și masaj și un duș superior, anticalcar. În plus, el are un design inovator exprimat prin linii clare. Toate aceste atribute sunt combinate într-un accesoriu de baie estetic și funcțional.

 

coloana-dus-neo_nbf051k-cap-rotund.jpg_1
Coloană de duș rotundă NEO NBF051K

 

Pentru cei ce iubesc stilul vintage, o alegere potrivită poate fi unul din modelele de mai jos. Coloane de duș definite prin caracteristici de proiectare originale și surprinzătoare. Ele sunt compuse din duș superior si duș de mână, cu finisaj crom lucios, respectiv bronz antichizat și sistem anticalcar.

Coloane de duș Laveo

 

Panelurile de duș cu hidromasaj

Panelurile de duș cu hidromasaj reprezintă o alternativă modernă dar mai costisitoare a coloanelor de duș. Desigur, acestea oferă o experiență senzorială extraordinară, confort și relaxare la un alt nivel.

În cazul în care nu doriți sa schimbați întreaga cabina de duș, dar doriți un grad de confort similar cu cel al cabinelor de dus cu hidromasaj, la preturi mai mici, panelurile de duș sunt soluția perfectă. Deși perfecte pentru o baie mare, ele pot fi montate și într-o baie de apartament cu dimensiuni moderate. Acestea pot fi montate atât în cabina de duș pe care o aveți deja cât și împreună cu una nouă pe care intenționați să o achiziționați.

Sunt disponibile într-o gamă largă de mărimi, forme și culori ce fac posibilă armonizarea lor cu stilul băii. De asemenea, aveți posibilitatea de a alege din funcționalitățile care s-ar potrivi dorințelor și necesitaților voastre.
Puteți alege un panel dotat cu acționare secvențiala a funcțiilor sau unul cu acționare simultană.

Panelul de duș Loira cu hidromasaj este fabricat din inox perlat și este dotat cu acționare secvențiala a celor 3 funcții pe care le oferă: duș superior, duș de mână și hidromasaj. Acționarea secvențială oferă posibilitatea utilizării celor 3 funcții în mod independent, conform preferințelor tale. Calitatea excepțională reiese din garanția extinsă de până la 15 ani.

Loira inox
Loira Panel de duș cu hidromasaj, 3 funcții

 

Un alt model din sticla securizată, este Panelul de duș cu hidromasaj Metaform Crystal. Este disponibil cu finisaj alb lucios. Dotat cu acționare simultana a celor 3 funcții pe care le oferă: duș superior, duș de mână și hidromasaj, pentru o experiență terapeutica chiar în propria baie.

colonna-doccia-multifunzione-metaform-bianco-crystal-1540-500x550
Panel de duș cu hidromasaj Mataform Crystal

 

 

 

Cel mai spectaculos model este panelul de duș care, pe lângă cele 3 funcții (duș superior, duș de mână, hidromasaj), oferă și un efect de cascadă. Proiectat pentru a oferi o experiență similară spa-urilor chiar la tine acasă.

Metaform Niagara
Panel de duș cu hidromasaj și cascadă de apă Metaform Niagara

 

În concluzie, oricare dintre aceste 3 opțiuni se potrivesc în orice baie, oricât de mică. Diferența de preț reiese în confortul în utilizare pe care vi-l doriți. De asemenea, chiar și când vine vorba de o simplă baterie de duș, cu cât design-ul ei este mai deosebit și complex, cu atât prețul va crește considerabil. Așadar, cântăriți fiecare decizie nu doar în funcție de preț ci și de confortul și de finisajele ce doriți să vă înconjoare în baie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s