Radiatoare premium cu design exclusivist pentru o baie modernă

Excelență calitativă, design sofisticat și funcțional și atenție la detalii.

Un nou concept de încălzire, care îmbină armonios estetica, tehnologia, sustenabilitatea și funcționalitatea. Radiatoarele sunt proiectate cu atenție la detalii iar durabilitatea lor este demonstrată prin procese de testare minuțioase efectuate în colaborare cu Politehnica din Milano, rezultatul fiind un produs premium.

Ridea Heating Design a transformat conceptul de radiator dintr-o piesă practică în protagonistul absolut al mobilierului de acasă. Soluții extrem de prestigioase care îmbină tehnologia, eleganța și inovația, inspirate de o cultură sustenabilă și menținând totodată standardul ridicat de calitate al produselor „Made in Italy”.

Radiatoarele sunt produse numai cu aluminiu reciclat și reciclabil și, prin urmare, cu impact foarte redus asupra mediului. Alegerea unui radiator din aluminiu înseamnă economie și respect pentru mediul în care trăim.

Din punct de vedere al încălzirii, acestea oferă un randament maxim de încălzire și economii considerabile de energie, garantate de un conținut foarte scăzut de apă (sub 0,5 l) și inerția termică scăzută a materialului utilizat.

Rezistența la coroziune și presiune este ridicată (până la 9 bari), prin urmare, eficiența acestora este garantată și de temperaturile scăzute combinate cu utilizarea cazanelor sau a panourilor solare.

Folosindu-se de un design rafinat dar și funcțional și inspirându-se dintr-o cultură ecologică, a luat naștere o gamă largă de radiatoare de calitate superioară, menite să satisfacă atât cererile pieței locale cât și internaționale. Printre colecțiile celor de la Ridea se găsesc o gamă largă de tipuri de radiatoare: tubulare, cu elemente multiple sau turnate, radiatoare cu suport pentru încălzirea prosoapelor, toate încadrându-se perfect în orice spațiu rezidențial. Opțiunile de configurare avansate ale radiatoarelor Ridea fac posibilă armonizarea acestora cu stilul oricărei băi. Fie că vorbim despre dimensiuni sau opțiuni de finisaj rezultatul final va fi exact acela pe care îl dorești pentru baia ta.

radiatoare moderne ridea
Zeci de finisaje, disponibile în catalog

Câteva modele de radiatoare premium și de unde le puteți achiziționa, mai jos:

Colecția Piano

Rezultatul unei lungi experimentări, Piano Plain este sinonim cu performanță, tehnologie și design. Aspectul simplu dar elegant, atent finisat, oferă un design modern și atrăgător care nu cunoaște vârsta.

Modelul constructiv cu trei elemente, completat cu suport pentru prosop, cu finisaj identic ca cel al radiatorului, Piano Plain devine un obiect specific pentru baie cu un grad maxim de funcționalitate, care nu-și pierde valoarea estetică și atenția la detaliu.

 

Sau varianta cu suport pentru prosop

 

Colecția Othello

Simplu și elegant, atât datorită aspectului său fascinant în formă eliptică, cât și datorită îmbinării sale cu placarea cromată a barei orizontale, Othello Mono Slim reprezintă perfecțiunea în baie.

 

 

Colecția Extro

Plăci rotunjite, radiante, cu tăieturi geometrice centrale. Colecția Extro E reprezintă alegerea perfectă pentru o baie modernă. Radiatoarele din această colecție sunt disponibile atât în variantă electrică cât și hidraulică.

 

Iar pentru cei ce au copii sau un spirit ludic, aceste radiatoare în forme jucăușe de animale cu siguranță nu vor trece neobservate.

 

Radiatoarele Ridea Heating Design sunt disponibile la comandă și se pot achiziționa de aici.

Surse foto: baden.ro, ridea.itpinterest.com

Lasă un comentariu