Prosoape colorate Moomin pentru baie sau plaja

Nu de puține ori ne găsim neinspirați în fața unor pereți albi, ce urmează a ne deveni baie, bucătărie sau living. Și de tot atâtea ori intrăm în panică, încercând să construim o imagine aproximativă a designului acelui spațiu. Cei mai mulți vom decide să rămânem în zona ”safe”, alegând culori neutre. În final, ne vom fi ales cu un ambient steril, fără personalitate, șters.

Este în regulă să folosim tonuri neutre pentru faianța, gresia sau pereții locuinței. Dar întotdeauna este bine să ne lăsăm spațiu ”de joacă”: textilele colorate, geometria obiectelor decorative, tabloul sau peretele statement din living, fotoliul preferat sau covorul. Toate acestea spun povestea celor ce locuiesc acel spațiu, personalizează și adaugă originalitate ambientului, în general.

În mod particular, baia este încăperea în care ne începem și ne încheiem ziua, locul tabieturilor zilnice și sanctuarul intimității noastre. De ce nu ne-am oferi o pată de culoare, un motiv de a zâmbi în fiecare dimineață? Cu textilele Moomin e ușor! Ca ”bună dimineața”!

Moomin prosoape baie plaja
Colectia de prosoape pentru baie si plaja Moomin

Moominii (în suedeză Mumintroll) sunt personajele principale dintr-o serie de cărți și comic books scrise de ilustratorul și scriitorul finlandez de origine suedeză, Tove Jansson. Asemănători hipopotamilor, Moominii sunt albi, rotunjori și au un botic supradimensionat. Familia lor, lipsită de griji și mereu pregătită de o nouă aventură, trăiește în Valea Moomin. Citiți povestea fiecărui personaj simpatic aici. Cu care vă identificați?

Pentru prima dată disponibile în România pe patratecolorate.ro, articolele textile cu tematică Moomin sunt produse în Belgia, sub cele mai înalte standarde de calitate, din 100% bumbac cu densitate între 430 – 550g/m². Designul produselor este realizat în Finlanda, în acord cu grafica originală Tove Jansson, sub licența ©Moomin Characters™.

Colecția de prosoape Moomin este plină de culoare, iar personajele simpatice stârnesc zâmbete încă de la prima vedere, în special dacă le știi povestea.

 

Drăgălașii Moomini sunt pregătiți să ne coloreze baia sau șezlongul, în variante și dimensiuni diferite: sunt prezenți pe prosopul de mâini, de duș, pe covorașul din baie sau spun povești ilustrate direct pe perdeaua de duș.

Perdea și prosoape baie colectia Moomin COMIC
Perdea și prosoape baie colectia Moomin COMIC

Dacă ajungi să-i îndrăgești, îi poți lua și în bucătărie, sub formă de șervete, șorțuri, mănuși Moomin în bucătărie.

Inspiră-te și din:

Baia în culori neon

Accesorizarea băii – 5 idei de reinventare

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s