Etajere de baie. Organizare și depozitare eficientă.

Problema spațiilor de depozitare în baie este bine cunoscută multora dintre noi, în special atunci când vorbim despre băile mici. Sistemele de rafturi și etajere pentru baie pot rezolva ingenios problema organizării și depozitării prosoapelor, a obiectelor de igienă personală, a cosmeticelor și a produselor de curățenie.

Desigur, dacă spațiul este împărțit cu cel puțin o persoană, atunci delimitarea eficientă și menținerea ordinii devin prioritare. Iar diminețile grăbite pot fi mai plăcute atunci când găsim obiectul care ne trebuie, atunci când ne trebuie.

Suntem nevoiți să căutăm soluții practice și inteligente de amenajare a băilor, astfel încât să obținem un plus de spațiu de depozitare. Etajerele, rafturile și suporturile din metal cromat reprezintă soluții practice de depozitare în baie, dincolo de obișnuita mască de lavoar:

 

Etajerele de baie cu montare pe perete. Acestea sunt printre cele mai întâlnite și utilizate. Sunt prevăzute cu sistem de prindere fixă, cu găuri. Se pot poziționa în zona lavoarului, a căzii de baie sau a dușului, fiind folosite pentru a păstra la îndemână produsele de igienă personală (șampon, gel de duș, loțiuni și alte cosmetice). Se pot monta pe perete sau pe colț, la înălțimea dorită, astfel încât să fie accesibile și atunci când nu faceți baie/duș sau atunci când vă relaxați, culcat în cadă.

 

Etajerele de baie cu montare pe perete, fără găuri. Pentru aceia dintre noi care doresc o baie organizată, dar fără a fi nevoie să găurească pereții, soluția ideală de organizare în baie o reprezintă sistemele de etajere și polițe cu ventuze sau autoadezive. Se evită astfel riscul spargerii sau fisurării plăcii de faianță în locul in care ar trebui dată gaura de fixare, iar posibilitatea de a desprinde usor etajera face ca aceasta să fie mult mai simplu de curățat sau mutat. Despre avantajele accesoriilor de baie cu fixare fără găuri mai puteți citi aici.

 

Etajerele de baie cu montare pe podea. Acestea nu necesită găurirea pereților, sunt mobile, deci pot fi mutate oricând. Unele dintre acestea sunt prevăzute cu roți, ceea ce facilitează mobilitatea și versatilitatea produsului și cu un număr diferit de polițe, de obicei între 2 și 4. Un asemenea accesoriu de baie poate menține în perfectă ordine și mereu la îndemână cosmeticele, produsele de curățenie sau prosoapele. În plus, sunt disponibile și în variante mai compacte, pentru colțuri.

Material.

Sistemele de depozitare și organizare pentru baie se găsesc într-o varietate de forme, dimensiuni și materiale, de la binecunoscutul PAL la plastic sau metal. Cele din urmă se pretează cel mai bine la utilizarea in baie, fiind produse din oțel cromat, material ce asigură rezistența la coroziune, durabilitate și o curățare ușoară.

Tipuri de montaj.

Sistemele de montaj al etajerelor și rafturilor de baie sunt diverse, astfel încât să poată fi adaptate specificului și dimensiunilor băii. Și nevoilor fiecărui utilizator.

Design

Designul băii este, de asemenea, un aspect demn de luat în seamă atunci când alegem sistemele de organizare pentru baie. Iar pornind de la această idee, producătorii lansează game din cele mai diverse materiale și finisaje, astfel încât să poată răspunde cerințelor diverse: finisaje cromate și geometrie clară pentru băi cu design modern, contemporan sau finisaje cum ar fi cuprul sau chiar fierul forjat lucrate în linii aldine, cursive pentru băi cu design vintage sau romantic.

980x200_evivo_preturi_accesorii_baie_retro

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s