Amenajarea unei băi retro

Confort, Eleganță, Accente îndrăznețe, Culoare

Stilul Retro Într-un Cadru Modern

Stilul retro și-a pus amprenta de la îmbrăcăminte, până la decorațiuni de casă. Dar care sunt motivele pentru care a devenit foarte cunoscut și apreciat? Retro reproduce stilul unei anumite epoci, îmbinând prezentul cu trecutul. Este o alegere îndrăzneață datorită stilului atemporal care vă va aduce baia la viață.


Elementul principal al unei băi retro este cada masivă cu picioare amplasată în centrul băii. Cada se integrează perfect în designul retro al băii și îi oferă un aspect glamour. Folosirea nuanţelor mate de maro, auriu, cupru, bronz pentru baterii sanitare, capuri de duș, coloane de duș în defavoarea celor de oțel completează look-ul retro.

Tapetul floral, cu buline, dungi, carouri, faianța de dimensiuni mici din ceramică definește stilul retro. Pentru a întregi design-ul băii în stil retro se pot aplica pe pereții tapetați sau pe faianță diverse suporturi pentru prosoape, cuiere în finisaj bronz mat.

O amenajare în stil retro cere o atenție sporită pentru detalii, în special când este vorba de spații mai mici precum baia. Toate accesoriile pentru baie precum polițe, dozatoare pentru săpun, suporturi pentru hârtie igienică, perie WC, pahare de baie din metal antichizat, fier forjat – integrează firesc stilul retro în baie. Acestea oferă spațiului eleganță și atemporalitate.

Fie că optați pentru amenajarea în totalitate a băii în stil retro sau introduceți mici detalii retro, acestea îi vor oferi băii personalitate și o vor transforma într-un loc intim, liniștit, dar totodată ieșit din tipare.

Surse foto: evivo.ro, retroboutique.ro, baden.ro, aedesign.ro, musicisaweapon.org, mavla.ro, albionbathco.com

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s